23 Jan 2024

Al 1,5 jaar ongeslagen

Dat PSV 17 wedstrijden achter elkaar weet te winnen, is een geweldige prestatie. Doch deze valt in het niet als wij kijken naar de equipe van PQV Westland XR2. Al 1,5 jaar zijn zij ongeslagen.

 

Maandagavond tegen VVV Delta XR2 werd het opnieuw 4-0, ook zonder captain Hans. Zijn rol werd goed overgenomen door Jaimy. Heel af en toe was de wedstrijd spannend. Delta nam soms zelfs een voorsprong, maar op dat moment waren het toch weer de individuele kwaliteiten die de doorslag gaven. Niet onvermeld mag bijvoorbeeld blijven dat onze oudste deelnemer Fred liet zien dat hij behalve setuppen ook smashes kon geven, die te machtig waren voor de tegenstander.

Maar ..., zoals een bekend filosoof ooit zei: ‘Elk voordeel heb zijn nadeel’. Zoals het er nu uitziet speelt XR2 volgend jaar in dezelfde poule als XR1. Dat betekent dat wij niet langer een beroep kunnen doen op onze sterkhouders Patricia en Johan. Dat maakt de selectie wel heel erg klein. Gelukkig is Wouter op de terugweg van een blessure en Dorra, onze Tunesische aanwinst, die deze avond voor het eerst meespeelde, heeft laten zien dat zij een aanwinst is voor het team.

Fred Boekhoudt