Ons bestuur

Onze mooie vereniging is natuurlijk van ons allemaal, maar kan niet functioneren zonder bestuur. Met de mentaliteit van samen de schouders eronder houden wij, het bestuur van PQV, ons bezig met het reilen en zeilen van onze prachtige club! Maar wie zijn wij eigenlijk? Mag ik u voorstellen...

Erik & Ferdy van Geest - Voorzitter (duofunctie)

Dit jaar kun je twee mannen tegen het lijf lopen. Maar niet getreurd, deze heren zijn er niet op uit om je sportieve prestaties te dwarsbomen. Het voorzitterschap is nu een deelfunctie. De broers Erik en Ferdy zwaaien met de voorzittershamer, en dat werkt fantastisch!

Maar wie zijn ondergetekenden dan?
Erik: "Je hebt me vast weleens gezien, in het volleybalveld van heren 1, als kracht op buitenaanval. Of mijn stukjes gelezen in de Nieuwsflits. Is het je weleens opgevallen dat die zelden over volleybal gaan? Precies, die stukjes, de verslagen van het wel en wee van PQV. Die houdt u nog steeds van mij tegoed. Hopelijk mogen we er snel weer tegenaan, en er een mooi seizoen van maken. Ik hoop jullie daarbij in de nieuwe rol van mede-voorzitter daar ook weer bij te kunnen helpen."

Ferdy: "Je kunt me kennen als de jongste van de Van-Geest-familie en vooral als diagonaal/spelverdeler/manusje-van-alles in Heren 1. Vanaf nu dus ook als één van de mensen achter onze club. Ik heb veel zin om deze uitdaging met beide handen beet te pakken en te pogen om een mooie sportieve toekomst voor onze vereniging te realiseren!

Op een mooi seizoen, en hopelijk tot snel!
Ferdy & Erik

Erik en Ferdy van Geest

Petra Hartsuiker & Marianne van den Berg - Penningmeester (duofunctie)

Vanaf seizoen 2019/2020 zijn Petra Hartsuiker en Marianne van den Berg, tevens teamgenoten, samen Penningmeester van PQV. Wij hebben hierin een goede verdeling zodat we ieders sterke punten benutten.

Petra: "Ik heb hier nu tijd voor omdat ik al 3 oudere kinderen heb waarvan de oudste het huis uit is en de jongste doordeweeks op kamers in Tilburg. Verder werk ik door de weeks als Salarisadministrateur bij Royal FloraHolland dus ben vaker met cijfers bezig. Naast volleybal houd ik erg van bewegen en sporten. Volgend jaar speel ik weer in D3 die we gelukkig qua samenstelling rond konden krijgen. Voor mijn wedstrijd fluit ik vaak de jeugd want de jeugd heeft de toekomst! Omdat we in maart 2019 plotsklaps gestopt zijn wegens Corona kan ik niet wachten om weer te gaan trainen en spelen in D3 van PQV.

Marianne: "Samen met mijn man Martijn heb ik 2 zoons. Ik werk in het basisonderwijs als Kwaliteitsondersteuner in de bovenbouw. Verder volleybal ik graag en loop ik graag hard. Ik hoop jullie graag te ontmoeten bij al onze gezamelijke activiteiten. Op naar weer een mooi volleybalseizoen met z'n allen!

Groetjes, 
Petra & Marianne

Joyce van Schie - Secretaris

Nadat ik 4 jaar geleden mijn functie als Secretaris heb neergelegd omdat ik een HBO studie ben gaan volgen, heb ik besloten om de functie van Secretaris van de vereniging weer op te pakken. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als verpleegkundige in het Reinier de Graaf ziekenhuis. Dit doe ik al meerdere jaren met veel passie en werkplezier. Uiteraard is het spelen van volleybal één van mijn sportieve hobby’s. Naast het spelen van volleybal heb ik als hobby fotograferen, wandel en fiets ik graag en houd ik ervan om op reis te gaan.

Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen.        
Joyce van Schie       

                                                                        

Jeugdcoördinator

De jeugd is de toekomst!

PQV heeft een aantal jeugdteams en investeert graag in haar jeugd. Willem van Vliet heeft dit seizoen 2021/2022, na ruim 7 jaar volle inzet, de functie van jeugdcoordinator neergelegd. Wij vinden het erg belangrijk dat de jeugd kans krijgt om niet alleen met plezier te volleyballen maar zich ook te ontwikkelen.

Help jij ons mee om onze jeugd te laten groeien?

Wat houd de functie van Jeugdcoördinator in?

voordelen:

  • Je doet bestuurservaring op
  • Verrijking voor je CV
  • Bijdragen aan de leukste volleybalvereniging!
Gerla Koole - Ledenadministratie

Gerla Koole - Ledenadministratie

Sinds een paar jaar verzorg ik voor PQV Westland de Ledenadministratie. Dit betekent dat ik de aan- afmeldingen en adresmutaties van PQV leden bij de NEVOBO en in onze eigen administratie verzorg.

Ik heb zo’n 30 jaar actief gevolleybald bij diverse Dames teams van PQV Westland.Sinds een paar jaar ben ik hiermee gestopt maar ben wel doorgegaan met de Ledenadministratie. Daarnaast assisteer ik bij de trainingen en het coachen van Dames 1. Zo blijf ik toch betrokken bij de vereniging waar ik jarenlang met veel plezier als speelster actief ben geweest. Naast het sportieve gedeelte van trainen en coachen bij de wedstrijden, vind ik de gezelligheid met het team / de vereniging erg belangrijk.  

Sportief gezien doe ik af en toe mee aan een volleybaltoernooi via mijn werk, heb tennisles genomen en probeer 1 keer per week naar spinning te gaan. Daarnaast wandel ik graag en probeer regelmatig te oefenen met pianospelen. Ik woon in De Lier samen met Henk en onze 2 kinderen waarvan de oudste ook volleybalt bij een studentenvereniging. Verder werk ik als Business Controller bij Deltares in Delft.

Gerard Scholtes - Wedstrijdsecretaris

Beste clubgenoten,

Ik wil mezelf graag aan jullie  voorstellen. Mijn naam is Gerard Scholtes. Ik loop al aardig wat jaartjes rond bij PQV. In 1993 ben ik bij Quintus gaan spelen, na een jaartje uit militaire dienst. Ik wilde weer eens op een sport, dit keer een teamsport na voorheen aan turnen en atletiek gedaan te hebben.
Ik heb al die jaren niet op hoog niveau gespeeld, maar ik vind de sport en de gezelligheid heel leuk. In deze jaren ben ik ook twee jaar lid geweest van Monza, maar ben ik weer teruggekomen bij PQV.
Ik wilde naast het scheidsen en af en toe in de kascommissie wel wat meer doen en heb het wedstrijdsecretariaat op me genomen.
Naast sport lees ik graag over geschiedenis en houd ik van muziek luisteren.

Gerard

Nathalie van de Ende
De NeVoBo stimuleert verenigingen dat er beleid wordt gemaakt om een veilige sportomgeving voor haar leden te creëren en daarmee samenhangend het aanstellen van een Vertrouwenspersoon. Als professionele en door de fusies regionaal gegroeide vereniging stelt het bestuur het beleid Ongewenste omgangsvormen op en wijst zij een Vertrouwenspersoon aan. Tot op heden zijn nog geen ervaringen binnen de vereniging bekend die binnen dit beleid zouden vallen. In het beleid Ongewenst omgangsvormen van volleybalvereniging PQV Pijl solutions wordt achtereenvolgens ingegaan op de definities, de gedragsregels en vertrouwenspersoon. Als vertrouwenspersoon is aangesteld Nathalie van den Ende, speelster bij dames 1.
Nathalie van de Ende