23 Apr 2023

Bestuursvergadering 18 april

Afgelopen dinsdag heeft het bestuur weer bij elkaar gezeten. Een aantal belangrijke punten willen we met jullie delen.

De team- en verenigings enquêtes zijn binnen, bedankt hiervoor. De team enquêtes worden doorgestuurd naar de TC. zij gebruiken deze informatie voor het maken van de teamindeling voor het aankomende seizoen. De uitkomst van de vereniging enquête wordt geanalyseerd, vervolgens samengevat. Er zal spoedig een terugkoppeling van de enquête volgen.

Het bestuur is druk bezig met de invulling van de functie van Jeugdcoördinator (jeugdcommissie) en het werven van TC leden voor het aankomende seizoen. Hierover worden er met verschillende leden gesprekken gevoerd. Zodra dit concreet is zal dit worden gecommuniceerd.

Ook de TC is druk bezig maar dan met de teamindeling voor het aankomende seizoen. Dat is elk jaar weer een hele puzzel.

Zoals elk jaar zullen er dit jaar ook leden zijn die besluiten om te stoppen met volleyballen bij onze vereniging. Als je hebt besloten om te stoppen met volleyballen stuur een mail naar secretaris@pqv-volleybal.nl voor 1 juni 2023.

Afgelopen week zijn Dames 1 en de week daarvoor de Recreanten kampioen geworden, nogmaals gefeliciteerd, echt een TOP prestatie!

Op 20 mei 2023 is de seizoensafsluiting, een gezellige middag met elkaar het seizoen af te sluiten onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteraard zal een sportieve activiteit niet ontbreken tijdens deze middag. Dus hou deze datum vrij! Verder info volgt.

Hopelijk zien we jullie tijdens de seizoensafsluiting van 20 mei!

Groet

Erik, Ferdy, Gerard, Marianne, Petra en Joyce