Bestuursvergadering dinsdag 17-01-2023

18 Jan 2023

Bestuursvergadering dinsdag 17-01-2023

Afgelopen dinsdag hadden we bestuursvergadering. Vandaag was als gast: de scheidsrechter coördinator Coen

De algemene zaken waren dat er nieuwe antennes zijn besteld voor Kwintsheul, dat we nieuwe flyers gaan bestellen voor evenementen om uit te reiken en hiermee evt. nieuwe leden kunnen werven.

 

Verder hebben we het over de inspiratie dag gehad die helaas niet door is gegaan. De boodschap die ieder gekregen heeft was misschien een beetje negatief door teleurstelling maar het bestuur wilt heel graag samen met heel veel leden bedenken hoe we onze vereniging een boost kunnen geven en daarvoor wilden wij de leden betrekken en een leuke activiteit doen. Dit gaat nog wel gebeuren, later in het jaar en we hopen dan natuurlijk op meer reactie

 

Verder hebben we het over de vacatures gehad en hoe we op een leuke manier vrijwilligers kunnen werven. We gaan binnenkort starten met leuke interviews van leden die een functie doen met daarin de oproep dit lid te gaan helpen. Jullie gaan de komende tijd dus misschien wel teamgenoten zien die met foto en interview op de site komen. Blijft dit volgen!

 

Scheidsrechter coördinator Coen sprak zijn zorgen uit over het weinig aantal scheidsen die  hoger kunnen fluiten (H1 en H2 en D1). Verder zijn er teams met maar 1 scheidsrechter en daardoor moet die scheids best veel fluiten. Een oproep aan teamgenoten om elkaar te helpen! Jeugd fluiten kan iedereen en daar moet je slechts eenmaal een digitale test voor doen die iedereen, die volleybalt, kan halen.

 

Over bovenstaande onderwerpen hebben we twee uur gepraat en toen afgesloten. Het was een vruchtbare vergadering.