Dames 2 heeft het vizier weer naar boven gericht na een 3-1 winst!

11 Feb 2023

Dames 2 heeft het vizier weer naar boven gericht na een 3-1 winst!

Soms zou je wel eens willen dat een wedstrijd maar 3 sets had….

Vrijdag avond was Kratos de tegenstander van Dames 2. Het 2de dames team van PQV wordt op dit moment geplaagd door verschillende blessures, waardoor het soms lastig is om met voldoende speelsters aan de start van de wedstrijd te beginnen. Maar vrijdagavond hadden de dames versterking van Nadine en Patricia en begonnen met klein beetje gezonde spanning aan de wedstrijd. De dames waren aan hun stand verplicht om een goed resultaat neer te zetten, na een aantal wedstrijd verloren te hebben waren de punten meer dan welkom.

De eerste set begon iets wat nerveus en een beetje onwennig, met iets te veel kleine foutjes en te weinig succes volle aanvallen. Maar op een gegeven moment begon het te draaien en wisten de meiden elkaar goed te vinden, met als resultaat de set winst (27-25). De 1-0 was in de pocket!

Het einde van de 1ste set werd doorgetrokken in de 2de set. Er was sprake van een goede aanval- en servicedruk waar de tegenstander duidelijk moeite mee had, dus ook deze set ging naar PQV met 25-7.

De 3de set, vaak een mentaal lastige set, begon een klein beetje rommelig, maar dit werd goed opgepakt. Er werd hard gewerkt voor elkaar. Er waren mooie aanvallen, zelfs aanvallen over de dia en prachtige reddingen. Hier had Kratos geen antwoord op en werd de set gewonnen met 25-16.  

Tijdens de 4de set begonnen de dames niet goed, er werden kleine foutjes gemaakt en de flitsende aanvallen van de voorgaande sets lukte even niet meer, waardoor er een helaas onoverbrugbare achterstand ontstond. Deze set werd helaas verloren met 23-25.

Maar desondanks het verlies van de 4de set is er een goed resultaat neer gezet en bovenal verdiend gewonnen. Met deze uitslag doen we weer mee in de middenmoot van de 3de klasse!

Meiden, top gespeeld!

Nadine en Patricia bedankt!

Had deze wedstrijd maar 3 set, dan hadden we de laatste set niet verloren.....

Groet van een trouwe supporter…..