26 Sep 2021

Eindelijk! PQV MB1 - Velo MB1

We mochten dan eindelijk weer een competitiewedstrijd spelen. De tegenstander was Velo MB1 waar we 2 weken geleden nog een oefenwedstrijd tegen gespeeld hebben.
Deze wedstrijd hadden we 0-4 verloren en het was duidelijk te zien dat de tegenstander veel te sterk voor ons was.
 
Tijdens de trainingen onder begeleiding van Margriet hebben we onze zwakke punten aangepakt. De trainingen gingen er pittig aan toe en dat resulteerde in een mooie comeback tegen Velo.
 
En daar stonden we dan weer tegen dezelfde meiden van Velo. Het grote verschil was nu dat wij er ook stonden. We waren gretig en we lieten ons niet leiden door de tegenstander en hebben ons volledig gefocust op ons eigen spel.
 
BOEM! 1e set binnen! En hoe! De tegenstander wist niet wat hun overkwam. Het was mooi om te zien dat er een genietende team stond en beloond werd.
 
De 2e set gingen we op dezelfde tempo door en liepen ook uit in de punten. Waar we het af moesten maken, lieten we de tegenstander terugkomen tot 24-24. Het was mooi om te zien dat we toch de serie wisten te breken om uiteindelijk de set met 26-24 te pakken.
 
Velo was van slag en keek tegen een 2-0 achterstand aan. PQV ging in de 3e set gewoon door en liep 10 punten uit. Dit was ook het moment dat vermoeidheid toesloeg en de concentratie minder werd. Met 3 harde serveerders wist Velo de achterstand weg te werken en de set ook terug te pakken.
 
De 4e set ging aardig gelijk op, echter zette de vermoeidheid ook door en begonnen we onnodige fouten te maken waardoor uiteindelijk de tegenstander de wedstrijd tot een gelijkspel 2-2 wist te brengen.
 
Zolang we dit samen blijven doen en blijven genieten, is dit team in staat om iets moois te bereiken!
 
Hus Gel, coach