En hoe loopt het seizoen van Heren 3 (Grumpy old men) eigenlijk?

28 Jan 2024

En hoe loopt het seizoen van Heren 3 (Grumpy old men) eigenlijk?


Na het lezen van de verslagen van Dames 2 die bitterballen verdienen na een 4-0 overwinning, nog gefeliciteerd natuurlijk, Heren 1 en Heren 2 die zo af en toe winnen en verliezen, over de standen gaan we het niet hebben. Verslagen van Dames 1 en filmpjes op Instagram... Ontbreekt er stiekem nog een team in dit rijtje… nl Heren 3, die lekker onder de radar aan het ballen zijn dit seizoen. Met 1 doel, de taart van onze nieuwe sponsor natuurlijk!! En de mannen zijn zeker goed onderweg om deze taart binnen te harken. Na een laatste seizoen in de 3e klasse (22/23) waar we ook als eerste eindigden, van onder weliswaar, en een vermoeiend maar heet teamuitje. Traden de mannen nu getraind door het trainers collectief van Heren 1 en 2 dit seizoen aan in de 4e klasse.

En dat bevalt de mannen beter dan gedacht of de tegenstanders daar ook zo over denken weten we niet. Maar dat boeit ook niet echt. De mannen draaien lekker mee in de competitie en hebben nog maar 1 wedstrijd verloren en dat was een beker wedstrijd in Delft. De mannen van Volcano HR1 waren net een slagje te sterk. Al moet wel gezegd worden, een wedstrijd op maandagavond is gewoon geen goed plan. Meer zeggen we er niet over. Behalve dat we de eerste ruim wonnen en de laatste nipt verloren over set 2 en 3??? Neeh daar hebben we het niet over.

In de competitie loopt het gelukkig een stukje beter. Na voriger week vrijdag tegen hup blauw 11 onze 5e set verlies te hebben geleden staan de mannen nog steeds ongeslagen mee te ballen. Deo H3 heeft 1 pot meer gespeeld (op het moment van schrijven, red.) en staat met 1 puntje voor. Thuis hebben we al eens van de mannen gewonnen, dus er liggen kansen bij de uitwedstrijd. Maar dat is nog geen gelopen race natuurlijk. Na de kerst vakantie loopt het allemaal wat stroever maar de mannen winnen nog steeds en houden het bovenin nog ff spannend.

En toch is er een klein puntje van kritiek en dat is maar een kleintje hoor. En dat is de trainingsopkomst van de afgelopen weken/maanden. Die zou nog een stuk beter kunnen er haken toch iedere week weer mensen af, om vast goede redenen, maar zo kunnen we zo goed als nooit een team opstelling neerzetten om toch de boel nog beter te maken en de afspraken kunnen finetunen.

Desalnietteplus vinden we als Heren 3 het in iedergeval erg fijn dat we de mannen van H1 en H2 ons training willen geven en het resultaat is er dan ook wel naar.

Willem