15 Jan 2022

Goed nieuws!

Hoera, goed nieuws! Zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel gehoord hebben, kunnen de trainingen weer herstart worden.

Dit geldt ook voor trainingen na 20:00 uur (hier was eerst nog onduidelijkheid over). Uiteraard willen we zo snel mogelijk herstarten, dus per aanstaande maandag 17 januari 2022 starten alle trainingen weer op de gebruikelijke tijden. Mocht dit onverhoopt voor sommige trainingen nog niet mogelijk zijn (bijvoorbeeld vanwege regels van één van de sportcomplexen), dan worden de teams in kwestie, hiervan op de hoogte gebracht. 

Gelijk aan de situatie voor de recente lockdown, is een corona QR-code verplicht om de sporthal binnen te komen. Zoals eerder, zijn de aanvoerders van de teams verantwoordelijk voor de controle hiervan bij binnenkomst van de sporthal. We vragen jullie allemaal om hier solidair in te zijn, door bijvoorbeeld deze verantwoordelijkheid in diensten te verdelen. Bespreek dit binnen je team en met je aanvoerder. 

Dit is uiteraard een hele mooie stap vooruit, maar helaas zijn competitiewedstrijden voor nu nog niet mogelijk. Oefenwedstrijden binnen de vereniging zijn wel toegestaan; mochten teams dit willen organiseren, graag laten weten aan het bestuur via Gerard (ook vanwege zaalruimte). 

We kijken er naar uit om weer te volleyballen en jullie weer te zien in de sporthallen! 

 Namens het bestuur, 

Ferdy 

 

Lees ook het bericht van de NeVoBo over de recente versoepelingen.