18 Feb 2024

Help mee tijdens de Bradelier!

In de zomer is het weer Bradelier! Altijd gezellig in de Lier, en daar dragen we graag een steentje aan bij! En hier komt jullie hulp goed van pas!

Natuurlijk organiseren we het beachvolleybaltoernooi al jaren tijdens de Lierse Feestweek. Dit jaar willen we kijken of we nog meer kunnen bijdragen aan de feestvreugde! Het is de goede traditie dat Lierse verenigingen ook meehelpen met het opbouwen van de festiviteiten, en de bar te bemannen. Dat is nou echt iets voor ons!

Wil jij meehelpen tijdens de feestweek van De Lier? Dan help je niet alleen in een gezellige sfeer mee om er een fantastische week van te maken, je helpt ook nog eens de vereniging! De omzet komt namelijk ten dele terecht bij de verenigingen die helpen. Wat kun je dan doen, vraag je je af?

 

Er is vanalles mogelijk in deze week (12-17 Augustus), van bar bemannen op woensdag (min. Leeftijd 18 en ervaren tappers), op donderdag helpen met opbouw (16 plus), en fietsenstalling bemannen (dagelijks van 20 tot 1 of 2 uur). En voor alles geldt hoe meer hoe beter! 

 

Draag je steentje bij voor PQV en de Bradelier! Je kunt bij ons aangeven als je mee wilt helpen, stuur daarvoor even een berichtje naar secretaris@pqv-volleybal.nl of geef het bij ons aan via een appje of persoonlijk. Samen maken we er een gezellige feestweek van!

 

Check ook even de site van OC De Lier om alvast van de sfeer te proeven :) https://ocdelier.nl/