Heren 1 dichtbij, maar net niet

22 Jan 2023

Heren 1 dichtbij, maar net niet

Vrijdagavond, vroeg deze keer. Wel thuis. We hebben het eten net achter de kiezen en maken ons alweer op om al die calorie├źn er direct weer vanaf te branden. Dat gaat vanavond wel lukken. Wat we aan het begin nog niet weten, is dat de wedstrijd tegen Kalinko een spannende en lange gaat worden. Waar zeker punten te halen zijn.

Hoewel de Hagenezen wel een stuk boven ons staan (5e, en wij 9e) gaan we er tegenaan zoals we elke pot tot nu toe hebben gedaan dit jaar: met onze zinnen gezet op de punten. Veel is mogelijk, zoals we nu al een aantal keer hebben laten zien. Daar put met moed uit, en zo blijkt. Ook deze keer laten we zien dat we wel wat in huis hebben. We zijn op volledige slagkracht.

1e set 25-22. Spannende set knap binnengehaald!

22-25. Gave pot.

19-25 Dat wordt volle bak!

25-22!!!

12-15

Helaas.

Deze korte samenvatting vat het goed samen. Ook de teller, Lennart, zat zichtbaar op het puntje van zijn stoel! Niet gek ook. Waar we soms genadeloos hard ballen op midden tegen ons kregen, weten we de punten ook uit de handen van Kalinko te grissen. Het gaat op en neer, ook in de setstanden. Uiteraard weer de goeie ouwe big points, dat is intussen bekend terrein. Uiteraard wordt het weer, waarom ook niet, 2-2. De contributie halen we er wel uit dit jaar! Het komt neer op de laatste set. Een achterstand, dat is geen lekker begin. We komen nog wel dichterbij, maar het mag helaas niet baten. 2 punten weer in de handen, en nog een hele avond voor ons, waar heren 2 ons ook nog een mooi staaltje volleybal laat zien!

Prachtige volleybalavond. Daar kan ik er niet genoeg van krijgen!