29 Oct 2023

Heren 1 gooit roer om

De afgelopen weken was de berichtgeving over heren 1 nou niet bepaald… doorspekt met punten. Niet bepaald een goede start van een seizoen en daar wil je natuurlijk verandering in brengen. Nou, dat lukte tegen Delta.

 

Op vrijdagavond te gast aan de Kerkpolderlaan treden we aan tegen een team waar we vaker tegen spelen, met 1 wel heel bekend gezicht. Altijd leuk, tegen Kevin! Bij deze geef ik vast mee, je stond lekker te spelen Kevin, een van de beteren! Maar dat kon bij ons zeker de pret niet drukken.

Na een flink rondje indruk wekken tijdens het inslaan is het eigenlijk al meteen duidelijk in de eerste set. Met vertrouwen in ons spel en een ijzersterk blok nemen we vanaf het eerste punt het initiatief, en dat betekent al snel dat Delta een gat ziet ontstaan dat we geleidelijk groter maken. Vrijuit spelen, was ons van tevoren meegegeven door Hans. Dat was een hele goede aanwijzing!

Eigenlijk zonder al te veel moeite domineren we de eerste set… en de resterende sets! Best wel trots om te zeggen: we hebben onze punten meer dan verdubbeld en zijn van plaats 8 naar plaats 4 in de competitie gegaan! Oke, we hebben wel meer wedstrijden gespeeld dan de meesten, maar dat maakt niet uit, we genieten! En dat deden we ook tijdens de wedstrijd. Geen twijfel meer, gewoon met het hele team ervoor gaan, een heerlijk gevoel. Met dat in de tenen gaan we de volgende strijd weer vol energie aan, en gaan we voor een trendbreuk waar je u tegen zegt. Frank, bedankt dat je er ook bij was!

Samengevat een prachtige avond in 2 woorden:

Vijjjjjjjjjjjjfffff PUNTEN!!!