17 Mar 2024

Heren 1 hengelt punten binnen!

Een avond vol gezelligheid en punten, topavond!

De competitie is eigenlijk al in grote lijnen uitgespeld, maar in het midden is nog vanalles mogelijk. PQV Heren 1, nu op een prachtige vijfde plek, heeft concurrentie. Waaronder Inter Rijswijk, die maar op een paar punten achterstand staat. Gaat dat vandaag een groter gat worden? Jawel!

In de eerste 2 sets loopt het prima, servicedruk houdt de boel op zijn plaats. De blessure van Remco zorgt ervoor dat we een vaste kracht op het midden moeten missen, maar de rol wordt ingevuld door Lennart en Ronald, die allebei een lange avond voor de boeg hebben. Zij moeten namelijk ook met heren 2 aan de bak... tegen Inter Rijswijk! Hoe is het mogelijk... Bedankt mannen!

De punten lopen binnen en al snel staat er een mooie 2-0 op de setlist. Dat geeft wat ademruimte. Zou je zeggen. Die derde set. Altijd de derde set. Lang verhaal kort: we trekken aan het kortste eind. Dat maakt de vierde set weer spannend, er moet hard gewerkt worden. Terwijl we met een lichte voorsprong richting de big points gaan, blijft het gat klein. Maar het verlossende woord komt! 3-1 winst en belangrijke punten. En daarna twee prachtige wedstrijden kijken, om de avond met z'n allen in de kantine af te sluiten. Zoveel gezelligheid! Top! En er worden zelfs plannen gesmeed voor een volleyweekend in het verre Limburg... wat wil je nog meer?

 

Bitterballen natuurlijk!