Heren 1 nipt verlies tegen Monza

10 Dec 2023

Heren 1 nipt verlies tegen Monza

Maar wat een strijd!

Het is vrijdagavond, en we treden aan tegen Monza. Altijd al een spannende pot, en Monza is ook nog eens heel goed bezig dit seizoen, ze staan top 3. Dat belooft een mooie wedstrijd te worden!

En inderdaag, vuurwerk! Het is nog geen oud en nieuw en je kunt het nog niet halen bij de vuurwerkspeciaalzaak, maar wij hebben het wel in huis. Een vijfsetter vol spektakel! Al begonnen we wel wat stroef. De eerste set lieten we een beetje over ons heen lopen. Kan gebeuren, maar liever niet natuurlijk. Gelukkig was er in de tweede set nieuwe energie. De buitenaanval was met Serghii en Robert vaak raak, en blokkerend stonden we ijzersterk! We zullen nog lang napraten over het fantasische blok van Remco! Prachtig hoe die weer terug voor de voeten viel van de Monza-midden, die hem in zijn hoofd al binnen de 3 had getimmerd. Mooi niet! Echt een spektakel, set 2 en 3, en die slepen we dan ook binnen!

Toch blijft Monza een ijzersterke tegenstander, met af en toe een gemene service. Al zullen zij wel hetzelfde schrijven over de service van Ferdy, die genadeloos goed was! Echt een killer. De vierde set was weer eens ouderwets retespannend, een beetje té spannend en dat vertaalde zich in een vijfde set. Zoals zo vaak, weer een vijfsetter tegen Monza. 

En op zich gaat dat oke, we komen 12-12. Echter het mag niet baten. De winst gaat uiteindelijk toch naar Monza, helaas. Toch tegen een sterk team zo'n wedstrijd neer kunnen zetten, dat is waar je voor komt. En dat voor een flink publiek! Onze avond kon niet meer stuk!