Heren 1 tegen Deo, krijgt niets pro Deo

05 Feb 2023

Heren 1 tegen Deo, krijgt niets pro Deo

Vrijdagavond en er staat een mooie pot op het programma, zover is duidelijk. Deo treedt aan in De Lier, waar wij ze mogen ontvangen en trakteren op een knap staaltje volleybal. Deo heeft ons al de, mag ik dat zeggen?, ik ga het lekker doen!, de mooiste wedstrijd van dit seizoen opgeleverd. Het ging in de Jan Jansen-hal (RIP) het hard aan toe, en er werd een echte volleybal-show opgevoerd. Een must voor de liefhebber, en daarom keken we al de hele week uit naar dit spektakel.

Op voorhand nog even heren 2 kijken, goed ter inspiratie, want die weten ook een lekkere winst te pakken. Hoe gaan wij dat doen vandaag? Het beloofde spektakel blijkt inderdaad te komen. Die mannen van Deo, die kunnen aanvallen! Gelukkig kunnen wij dat ook. En zo kan het zijn dat we elkaar het vuur aan de schenen brengen, en we ons allebei door een vagevuur van aanvallen moeten werken. Wie komt er ongeschonden doorheen, en wie zit met de zwartgeblakerde wenkbrauwen?

Het gaat er écht heet aan toe. Wie me niet gelooft, vraag de tellers maar. Met Boetie op de Bok weet je dat je het zelf moet doen. Boetie, super gefloten weer, waarvoor dank! We gaan de strijd aan, komen in de buurt, komen heel erg in de buurt, maar moeten helaas met 22-25 de set aan de Voorburgers overhandigen. En de tweede ook. En de derde met 23-35. We zitten er zó dichtbij, we moeten toch wel tenminste 1 punt hieraan overhouden? De laatste set zijn we inderdaad aan de betere hand. Helaas voor Deo ook nog eens een blessure. Hoe het ook zei, de wedstrijd gaat door en we weten inderdaad de set te verzilveren! Verdiend wel, gezien ons spel. Toch maar weer eentje in de pocket tegen een team uit de top!