Heren 1 weinig ruimte voor winst

14 Jan 2024

Heren 1 weinig ruimte voor winst

Het nieuwe jaar beginnen we met een pot tegen Deo: altijd spannend!

Deo staat altijd al aardig hoog in de competitie, en ook nu weer laten ze zien dat ze kunnen volleyballen. In een krappe zaal (met maar een metertje ruimte om te serveren) treden we aan - nadat de sleutel is opgehaald en het feestje buiten kalm afgelopen is - in Nootdorp. 

We moeten allemaal nog een beetje warm draaien, zoveel is duidelijk in de eerste set. We komen er niet echt aan te pas, wat roestig zijn we nog. Deo daarentegen weet zijn aanvallen goed uit te spelen.  Harde ballen vliegen om de oren. Helaas moeten we de eerste set weggeven met 25-17 op het scorebord. Ook de tweede set, waarbij we wel wat warmer worden, blijkt Deo een maatje te groot. Wederom met 25-16 afgedropen van het veld. Ook de derde en vierde set moeten we helaas concluderen dat Deo deze avond de betere partij is. We hebben nog wat werk aan de winkel om ons spel aan te scherpen voor het vervolg van de competitie. Deze keer zijn de punten ons ontglipt, en dat voelt als een koude douche...

...die sommigen van ons na de wedstrijd letterlijk te wachten stond! Voor de geluksvogels voor douchekabine 3 niet, die stonden lekker te genieten van het warme water!

Het biertje bij de brandweer, na een tocht door het bos, ging er daarna wel weer in. Je moet wat he, bij een improvisitiehal. Volgende keer klinken we hopelijk op de punten die mee naar huis gaan!