Heren 2 in gesprek met Heren 1

Zweten bij Velo

10 Sep 2023

Heren 2 in gesprek met Heren 1

Beste mannen.
Hopelijk was het bij Delta ook een leuk toernooi.
Wij hebben gisteren in een warme sporthal gestreden tegen een team van jonge gasten van Kangoeroe-Gemini en een jong VELO 4. Tegen KG was het uitdagend, maar toch deden we lekker mee. We verloren de eerste set met 17-25. Wel was Anatoli al lekker in vorm! Passend, settend en via de 3m viel hij lekker aan. We namen de flow mee naar set 2 en kwamen zelfs 20-15 voor. Toch gaven we dit heel slordig weg, eerst een lastige serviceserie en later o.a. door een stomme foutservice van mij. We verloren 24-26😔.
Hoewel we al verloren hadden speelden we nog een 3e set. Hoewel we niet tot de 25 kwamen verloren we ook dat gebroken setje.
Tegen VELO 4 hadden we duidelijk overwicht tegen de niet al te lange jongens die nogal eens overgretig en -ijverig waren wat het spel niet altijd ten goede kwam. Ze hadden wel 1 boomlange spelen die af en toe een goede aanval had. We wonnen echter met 3-0. Setstanden weet ik niet precies. Het was al met al een lekker toernooitje om warm te draaien met de wisselende middenpositie en ook de verschillende spelverdelers.
Fijne zondag nog!