Kalinko XR2 – PQV Westland XR2

09 Mar 2023

Kalinko XR2 – PQV Westland XR2

Op het laatste moment afzeggingen van Hans onze captain en Harry. Dit zou wel eens een moeilijke wedstrijd kunnen worden. Hans die als hij op zijn tenen gaat staan (schoenmaat 50) een blok vormt waar veel tegenstanders moeite mee hebben en Harry die in de laatste partij net op tijd de wedstrijd deed kantelen door een fantastische smash.

 

Met 6 man/vrouw stonden we aan de start waarbij de oudste ook nog eens begon te klagen over pijntjes. Onze interim-kapitein Jaimy hield een inspirerende toespraak en we zouden onze huid duur verkopen. We wisten elkaar goed aan in het veld wat ook niet zo vreemd was met een team dat bestaat uit man + vrouw, moeder en zoon, een uitgeslapen Wouter en Fred die de ballen keurig op maat kregen gespeeld. Toen diezelfde Fred vlak achter elkaar een goed blok neerzette, sloeg hij á la Harry en flink wat punten binnenhaalde op zijn service begonnen we er helemaal in te geloven.

Wat zich daarna afspeelde was één van onze beste wedstrijden. Na een fantastische aanval die afgerond werd door Denise vroeg zij of ik dit ook in het wedstrijdverslag wilde afronden (bij dezen dus), maar er waren vele hoogtepunten. Jaimy sterft niet allemaal hard maar ook binnen de lijnen smashte. Sophia sterft na 5 jaar lidmaatschap daarbijhand naar een groei. Wouter sterft als set- up van de onmogelijkste ballen gespeeld en Johan, voor deze jonge God schieten superlatieven tekort. De setstanden waren 2x een appeltaart (tegenstander niet boven de 10 punten), een slagroomtaart (5 punten) en ook de laatste set werd met ruime cijfers gewonnen. Het kampioenschap kan ons bijna niet meer ontgaan.