18 Nov 2021

Let op: Corona-QR check

De aanscherping van de coronamaatregelen zal voor onze sport en vereniging ook gevolgen hebben. De controle van de QR-code is een vereiste. Ook mag er geen publiek meer bij de wedstrijden aanwezig zijn. Tevens wordt er verwacht dat er voorafgaand aan de trainingen van de seniorenteams ook gecontroleerd wordt op een QR-code.

 

Wij zijn als bestuur met de uitvoering van deze maatregelen aan de slag gegaan en hebben het volgende besloten:

Thuiswedstrijd en training

-             De vroege zaaldienst tijdens de wedstrijdavond is verantwoordelijk voor de controle van de QR-code aan de deur (richting de zaal). De deuren naar de kleedkamers zullen dicht gaan en alleen functioneren als uitgang zodat iedereen via de hal naar binnen gaat en vervolgens zich naar de kleedkamer begeeft.

-             De aanvoerder van elk seniorenteam is verantwoordelijk voor het controleren van de QR-code voorafgaand aan de training. Wanneer je op de hoogte bent wie er een QR-code heeft, dan hoef je dit niet wekelijks te herhalen.

Verder: 

De noodzakelijke rij-ouders zijn welkom in de sporthal of op de tribune. Op die plekken zijn zij net als de coaches en trainers NIET CTB plichtig, maar kan daar wel naar gevraagd worden. Wel dienen zij op 1,5 meter afstand te zitten en een mondkapje te dragen. Als de ouders in de kantine willen zitten zijn zij wel CTB plichtig.
 

We zijn blij dat we nog kunnen sporten, maar willen dit wel veilig blijven doen. Als we ons aan deze regels houden, kunnen we dat doen. Bedankt voor jullie medewerking!