Buiten trainen

Voor senioren tot 27 jaar

07 Mar 2021

Buiten trainen

Een sportief lichtpuntje! De maatregelen zijn versoepeld, en iedereen onder de 27 jaar mag buiten gaan sporten. We hopen jullie hiermee te kunnen faciliteren, en proberen een aparte trainingsgroep op te zetten voor de senioren jonger dan 27 die onder de nieuwe situatie wel mogen volleyballen, al is het buiten.

 

In het kort is dit de insteek van de trainingsgroep. Wij stellen onze beachvolleybalspullen ter beschikking, en proberen een buitenlocatie te regelen waar er gevolleybald mag worden. Op dit moment zijn we met Quintus in gesprek, en het lijkt erop dat we gebruik mogen maken van het veld naast de parkeerplaats van de Quintushal. Alle andere velden zijn bezet. Hier is echter ’s avonds geen verlichting, maar we hopen dat na het verzetten van de tijd (28 maart) er voldoende licht is. Mocht deze groep al eerder willen volleyballen (overdag op het strand bijvoorbeeld), dan horen we het graag; dan kunnen we jullie alvast aan de spullen helpen. 

Het veld is vrij op iedere avond, welke avond er dan getraind gaat worden kan de groep waarschijnlijk zelf bepalen. Het handigst lijkt het ons als zij een eigen Whatsappgroep maken hiervoor.   

Mocht er meer duidelijk worden hierover in de nabije toekomst, laten we het natuurlijk weten. Je kunt ook contact met ons opnemen via voorzitter@pqv-volleybal.nl als je vragen hebt. 

 

Namens het bestuur, 

Ferdy en Erik