Update van het bestuur

Nieuwsflits

07 Mar 2021

Update van het bestuur

Dinsdag 2 maart was het weer vergadertijd. Je zou denken, vergaderen……….nu, er gebeurt toch niet zo veel? Toch wel! Ondanks dat wij helaas niet kunnen volleyballen kunnen we nog wel vergaderen en plannen maken voor volgend jaar, zoals de financiën bekijken en of er nog wat aan de teams gespijkerd moet worden, ook zijn er enthousiaste trainers die een cursus gaan doen om nog beter training te gaan geven dan zij nu al doen.  

 

Volgend jaar zal Willem stoppen als jeugdcoördinator, iets wat iedereen jammer vindt, maar wat ook wel logisch is na al die jaren. Heb je interesse in deze functie? Dan kun je een snuffelstage doen bij Willem, meld je aan bij jeugdcoordinator@pqv-volleybal.nl. Je kan ook gewoon eens met Willem in gesprek gaan en vragen wat er allemaal komt kijken bij deze taak.  

Er zal binnenkort ook een teamenquête in je mailbox verschijnen. Die kun je dan invullen en inleveren bij je aanvoerder. Hou je mail dus in de gaten.  

Velen onder ons hebben jarenlang koninginnedag mogen vieren en dat mag dit jaar weer. Wat vinden jullie van een gezellig oranjefeestje online? De teams zullen hier ook bij betrokken worden, want er kan gebrainstormd worden op hele leuke, goede, gezellige, sportieve vragen met elkaar. Hou 30 april dus vrij in je agenda, die waarschijnlijk nog een beetje leeg is en zet de oranjebitter maar alvast klaar. 

De jeugd tot 27 mag voorzichtig weer een beetje gaan sporten, buiten. Het bestuur kijkt naar de mogelijkheden en zal daar zo snel mogelijk informatie over geven.  

De website wordt ook druk aan gewerkt. Je kan al een kijkje nemen op deze mooie site, ook al is hij nog niet af. http://pqv.dehek.online/ 

Groeten van het bestuur.