09 Mar 2024

Nieuws vanuit de bestuurskamer

Afgelopen dinsdag 5 maart was er weer een bestuursvergadering. .

De volgende punten zijn daar aanbod gekomen.

  • In de week van 11 maart zijn er meerdere clinics georganiseerd in samenwerking met verschillende basisscholen, met als doel meer jeugdleden aan te trekken. We hopen op een leuke opkomst en wellicht nieuwe jeugdleden.
  • De PQV Startdag / ALV staat gepland op 7 september. Meer info zal volgen.
  • De TC komt binnenkort bij elkaar om te praten over het volgend seizoen. Daarom zal ongeveer half maart de teamenquete en de verenigingsenquete worden verstuurd.
  • Vanaf half mei zal er begonnen worden aan de renovatie van de Eekhouthal in Kwintsheul. Deze renovatie zal de gehele zomer in beslag nemen. De Eekhouthal wordt verduurzaamd.
  • Afgelopen week was er ook een vergadering van OMNI (een over koppelende organisatie met verschillende verengingen dit verbonden zijn aan Quintus). Tijdens de vergadering zijn ook de problemen met de vloer van Eekhouthal besproken. De vloer is erg plakkerig omdat de handbalgroep wat voor ons traint hars gebruikt. Ondanks schoonmaakwerkzaamheden is de vloer niet gebruiksvriendelijk voor ons. Er zijn hier al meerdere gesprekken over geweest. Er zal voor het aankomende seizoen gekeken worden naar een andere trainingsgroep indeling van de handbal, zodat er geen handbalgroep voor ons traint wat hars gebruikt. Verder is er een verzoek gedaan voor een grote schoonmaak van de vloer in de zomervakantie. We houden dit in de gaten.