07 Nov 2021

Oooh, bij VCO ballen ze zo!

Dus met een tas bij elkaar geraapte ballen zijn we gearriveerd in Oegstgeest, waar voor ons een uitwedstrijd bij VCO gepland stond. Ondanks dat de sporthal achter Leiden ligt, waren we op tijd voor een bakkie voor de wedstrijd. Naast geld moesten we ook een QR code overhandig om het bakkie te mogen nuttigen. Dat lukte voor enkeling niet. Betekent al superscherp zijn ruim voor de wedstrijd.

Nu de wedstrijd. We hadden er zin. De sfeer zat er goed. En in de eerste set ging het een lange tijd gelijk op met goede passes kon Remco variërend het spel verdelen. Jeroen, Frank en Jan wisten wel een punt te maken. Toen kwam toch weer dat dipje waar we het hele seizoen iets te vaak last van hebben. Maar deze kwamen goed te boven. We kwamen zelfs op setpunt. Die wisten we helaas niet te verzilveren. Met goede moed de volgende set dan.

 

In de volgende sets gebeurde het regelmatig dat hun lange middenman van 2 meter naast volleybal ook met handbal en basketbal bezig was. Deze dunk- en veegballen waren voor ons niet verdedigen. En de scheidsrechter vond het wel best. Dus bij VCO ballen ze dus zo. Vandaar dat ze bovenaan de ranglijst staan. Op zich ging de wedstrijd niet heel slecht, maar de dipjes en domme persoonlijke fouten zorgen ervoor dat de achterstand te groot was om te buigen naar een voorsprong en setwinst. Uiteindelijk met 4-0 verlies de kleedkamer in gegaan om daarna in de kantine genieten van een drankje, bitterballetje en frietje genoten te hebben. Helaas weer zonder pindasaus.  

 

Volgende week thuis tegen Kratos gaan we er weer tegenaan. Deze gaan we winnen, let maar op en kom maar kijken in sporthal Vreeloo met in de ingang van de zaal onze ballentas, hoop ik .

 

Groetjes

Ronald, namens strijdbaar H2

 

Ronald, namens strijdbaar H2