27 Feb 2023

Opgewekt naar de eindstreep

Al enige tijd heeft heren 3 bitter weinig van zich laten horen. Dat heeft een reden.

Sinds de uitschakeling van het Nederlands voetbalelftal door Argentinië heeft heren 3 6 wedstrijden gespeeld en ze allen roemloos verloren. Tot onze vorige wedstrijd tegen Monza dan. Zij waren zo vriendelijk ons een set te gunnen daar wij als eerste de bigpoints binnen sloegen. Net aan, maar toch! Dan voel je, dat de weg naar boven weer is ingezet.

Natuurlijk lagen hier verscheidene redenen aan ten grondslag. Meer dan cruciale spelers raakten geblesseerd, wat onze motivatie een enorme knauw gaf. Tel daarbij op onze in jaren toenemende ervaring(?) en het feit, dat tegenstanders niet wensten mee te werken aan onze wederopstanding. Welnu, als de bodem van de put bereikt is, 11de en laatste met 13 punten, dan rest ons enkel nog de weg omhoog. Daar is wel wat voor nodig. En dat was een wel zeer uitgebreid en gezellig samenzijn bij de Chinees te Kwintsheul. Vanaf nu staan alle neuzen exact dezelfde kant op, spreken wij liever niet meer van blessures en hebben wij afgesproken de komende 4 wedstrijden ten minste 13 punten erbij te sprokkelen.

We hebben onze tegenstrevers ingelicht en zij gaan allen onder sidderen en beven akkoord! Nu begrijpt u ook de titel van dit epistel: opgewekt naar de eindstreep!! Dat deze 4 wedstrijden tevens de afscheidsserenade zullen zijn van clubiconen CEES VAN REEVEN en HANS TRIJSBURG gaat ons meer dan zeer aan het hart. We zullen meer dan geweldig ons best moeten doen, om de gaten, die deze heren laten, nog enigszins op te vullen. Vooralsnog rest ons buitengewoon grote dank aan deze 2 kanjers. We zullen sportplaatjes van ze laten maken voor in een plakboek!

Voor altijd fan, Dick