Optisport sportcentrum Vreeloo zoekt Horeco medewerkers

Wil je niet te lang wachten op je drankje of bitterbal?

06 Sep 2021

Optisport sportcentrum Vreeloo zoekt Horeco medewerkers

Afgelopen week is ook Optisport weer begonnen aan een nieuw sportseizoen 2021/2022 in sportcentrum Vreeloo. Om het seizoen tot een succes te maken plaats Optisport hierbij een oproep aan iedereen om hen te helpen met nieuw personeel in de horeca. O

Op dit moment hebben ze een basisteam van 4 man en 1 oproepkracht, voor 4 diensten in het weekend. Dit is te weinig, zeker voor wanneer er wedstrijden en evenementen zijn. 

Waar zijn zij naar opzoek:
Zij zoeken oproepkrachten die in het drukke seizoen oktober tot en met april zouden willen bijspringen in de horeca van sportcentrum Vreeloo. Er is een vaste werknemer van Vreeloo aan het werk en de oproepkrachten komen hem/haar versterken. Het is voornamelijk tijdens de drukke spitsuren zoals de lunch, pauzes, avondeten en na de wedstrijd borrels. Vrijdagavond, zaterdagen en de zondag tijdens evenementen. Voor degene die geïnteresseerd zijn, zijn er veel opties. Je kan een paar uur per week werken, maar je kan ook bijspringen op andere locaties waardoor je meer uur per week maakt. Dit kun je altijd tijdens een gesprek overleggen. Hoe meer initiatief, des te meer er gewerkt kan worden.

Waarom reageren?
Ook voor PQV is het van belang dat Optisport voldoende medewerkers heeft, zodat zij ook ons kunnen supporten met de nodige drankjes en hapjes, na trainingen en wedstrijden.

Ben of ken jij iemand die hier in geïnteresseerd is?

Bekijk deze flyer en reageer! collega's gezocht 3.pdf