PQV D2 - Punch: Een 10 voor amusement waarden!

28 Oct 2023

PQV D2 - Punch: Een 10 voor amusement waarden!

Dames 2 mocht vrijdagavond aantreden tegen de studenten van Delft.

We werden gecoacht door John (Heren 3).De boodschap die we van John meekregen was minimaal met 4-0 winnen..... Duidelijk taal en geen spelt tussen te krijgen!

De eerste set gingen we voortvarend te werk, er werd goed gespeeld, lekker aangevallen en goede service. Kortom, de setwinst ging naar PQV met 25-11. 

De tweede set verliep iets minder, Punch begon beter te draaien. Het leek ook wel of ze een heel nieuw team hadden neergezet. Dat kon ook gezien het aantal wissels die ze bij zich hadden. Onder andere hun middenspeelster kosten ons een hoop punten. We kwamen flink op achterstand maar wisten toch goed terug te komen. Volgens mij vond zelfs John het spannend, maar hij bleef bij de strategie minimaal met 4-0. Dus deze set wonnen we met 28-26!

De derde set wisten we ons weer te her pakken met een aantal aanpassingen in het opstelling. Er werd net als de eerste set weer goed gespeeld. Punch bleef qua punten nog wel in de buurt, maar uiteindelijk was ook deze set voor ons. We wonnen de set van 25-19. 

De 4de set waren wij echt wel een maatje te groot voor punch. Alles lukte bij ons, bijna met alle aanvallen werd gescoord. Dus de 4de set was ook verdiend gewoon door dames 2. 

Het was een heerlijke wedstrijd met de volle 5 punten voor D2. 

John nogmaals bedankt voor het coachen!