PQV HS2 komt net te kort tegen Zovoc HS3

20 Jan 2024

PQV HS2 komt net te kort tegen Zovoc HS3


 
In een drukke Vreeloohal trad HS2 op bijna volle sterkte aan tegen Zovoc. Alleen Peter was er niet bij i.v.m. familiebezoek in het Zwitserse. Aan die precisie ontbrak het nogal eens bij ons. De eerste set stonden we continu een paar punten achter.
Toch trokken we het gelijk tot 24-24, maar doorduwen lukte helaas niet. De eerste set ging 24-26 verloren.
 
De tweede set werd uiteindelijk onze minste hoewel we best aardig begonnen. Halverwege werd een flink gat geslagen en dat bleef min of meer zo. Het werd 16-25.
 
De derde set moest het dus echt gebeuren om thuis nog een overwinning binnen te slepen en trots het veld te verlaten. We zaten er weer dichtbij, net als de eerste set, maar kwamen er niet naast of overheen. We strandden op 22-25.
 
We kregen van de kant en ook vanuit het team de feedback dat er te weinig beleving was. Toch heb ik qua inzet vele duikvluchten gezien, maar ook te veel ballen van 'ik stond erbij en keek ernaar'.
 
De 4e set ging wederom gelijk op hoewel Coen ons wel met een lekkere serie op 4-0 zette. Eindelijk eens even een voorsprong! Het ging op en neer, maar bij een antennebal met blokkluts van vader Frank gaf scheids Amy ons in de cruciale einsfase het voordeel van de twijfel en trokken we de 4e set met 25-23 over de streep.
 
2-3 of 3-2 had een betere uitslag geweest in deze wedstrijd waarin we echt kansen hadden. Maar goed volgende week weer nieuwe kansen. 
Met een biertje en balletje zagen we dames 1 wel een mooie 3-1 neerzetten. Goed bezig dames!