Recreanten 2 ongeslagen kampioen

03 May 2023

Recreanten 2 ongeslagen kampioen

Dit seizoen is Recreanten 2 ongeslagen kampioen onder leiding van captain Hans. Geweldig, maar zoals onze grote filosoof ooit zei: “Elk voordeel heb zijn nadeel” Dit blijft natuurlijk niet onopgemerkt.

 

Er zal getrokken worden aan spelers. Nu Jaimy bij de laatste wedstrijd zo hard smashte dat een tegenspeelster geblesseerd het veld moest verlaten, zal hij op het lijstje staan van verschillende clubs. En wat te denken van de andere spelers. Er is roofbouw gepleegd op Patricia als speelster van Recreanten 1, Recreanten 2 en een Damesteam. Kan zij dat nog een jaar volhouden? Hoe zit het met Sophie, zij MOET iedere wedstrijd spelen. Wat doet dat mentaal met je?

Hoe zal de schouder van Wouter het houden? En Fred, moet hij stoppen op het hoogtepunt van zijn carrière, beter dan dit zal het niet worden, of moet hij wachten tot zijn medespelers zeggen: “Fred, is het niet verstandig om er een keertje mee te stoppen?” Volgens Johan kunnen mijn passes en services echter nog niet gemist worden. Over Johan gesproken, waren we ook zonder Johan kampioen geworden?

Ben ik nog iemand vergeten? Ja Harry, bij die ene wedstrijd waar het moeilijk liep deed hij de wedstrijd kantelen met een fantastische smash. En natuurlijk alle invallers die er stonden op het moment dat we ze nodig hadden. Tot slot trainer Ronald, de Arne Slot van het volleybal. Wat doet hij als er grotere clubs langs komen? Volgend jaar maar weer verder kijken en nu trots zijn op het behaalde resultaat.

Fred Boekhoudt