Recreanten winnen Verburch volleybaltoernooi!

21 Apr 2024

Recreanten winnen Verburch volleybaltoernooi!

Twee recreantenteams van PQV hebben op 20 april meegedaan met het jaarlijkse volleybaltoernooi van Verburch in Poeldijk.

 

Er deden 15 teams, verdeleld over drie poules mee aan het toernooi op zaterdagavond. Voor de pauze vier poulewedstrijden van 12 minuten. Het recrantenteem met de fantasienaam 'Mixie, miie, shakie, shakie' won al deze vier wedstrijden. 'Hou vol, hou vast' won drie van de vier wedstrijden. Door de harde smashjes was tegen Smash-Zo geen kruid opgewassen.

Na de pauze speelden de nummers 1 van de poules tegen elkaar; zo ook de nummers 2 enzovoorts. Door de verloren wedstrijd speelde 'Hou vol, hou vast' in de finaleronde voor de plekken 4-6. Mixie, miie, shakie, shakie' voor de plekken 1-3.  

Dit team won de twee finalewedstrijden, ook tegen Smash-Zo met ruime cijfers (19-9), waardoor ze winnaar van dit toernooi werden. Het andere team speelde twee wedstrijden tegen teams van Velo, waarvan er een met 14-15 werd verloren en de andere met 15-14 gewonnen. Dat leverde een mooie vijfde plaats op. 

Een geslaagde volleybalavond!

Harry Stijger