15 Apr 2024

Recreantenteam 2 gehuldigd

Het kampioenschap is met de uitreiking van de schaal, bloemen en taart gevierd.

 

Na een verkorte training van de recreanten in Kwintsheul zijn door voorzitter Erik van Geest de NeVoBo-schaal met opschrift 'Kampioen Recreanten Mix B 2023-2024' en bloemen uitgereikt. Hij had ook nog een slagroomtaart met een afbeelding van het team meegenomen. Daarna is onder het genot van een stukje taart, een hapje en een drankje het kampioenschap met alle recereanten gevierd.

Recreantenteam 2 was voor aanvang van de laatste wedstrijd op 10 april al kampioen, omdat ze twee punten voorsprong hadden op de nummer twee, die alle wedstrijden al hadden gespeeld. Met een makkelijke 4-0 overwinning zijn er nog vier punten aan het puntentotaal toegevoegd.

Ook recreantenteam 1 heeft een fantastisch seizoen gedraaid in (een hogere) poule Haaglanden Mix A. Zij zijn tweede geworden. Om nog kampioen te worden, had de nummer 1 de laatste wedstrijd met 4-0 moeten verliezen en niet 2-2 moeten spelen. Volgens trainer Ronald Boot hebben ze het super gedaan en ook lastige wedstrijden weten te winnen. Dus misschien geen kampioen van de poule, maar wel ook een superteam!

Harry Stijger