Toernooi mini's 24 september 2022

25 Sep 2022

Toernooi mini's 24 september 2022

Op zaterdag 24 september mochten wij, de mini’s van PQV

Op zaterdag 24 september mochten wij, de mini’s van PQV, naar het eerste toernooi van dit seizoen. Het toernooi was in de Altis in Rijswijk.
Omdat we maar met 3 spelers zijn, Vinh, Sido en ik, hebben we met Willem goed geoefend op het spelen met z’n drieën. De eerste wedstrijd speelden we tegen Inter Rijswijk.
De eerste set wonnen we met 17-13, in  tweede set waren zij iets sterker; 11-14. Maar de eerste 2 punten waren binnen!
De tweede wedstrijd verliep ongeveer hetzelfde, winst in de eerste set en verlies in de tweede set. Het serveren ging hartstikke goed, de ralley’s waren nog wat kort.
Soms was het net ping-pong! Tegen Volevo ging het weer een stukje beter. In de eerste set pakten we weer de winst, de tweede set kwamen we op 14-14. Weer 3 punten binnen!

De laatste wedstrijd tegen Zovoc ging erg goed, daar pakten we de volledige winst. Toen weer snel naar huis en uitrusten op de bank!

We zijn trots dat we dit toernooi als tweede zijn geëindigd. We hopen natuurlijk dat er meer kinderen zijn die met ons willen trainen en ballen, zodat we de volgende
keer met meer kinderen kunnen winnen! Dus… weet je nog iemand die het leuk vindt om met ons te trainen op woensdagavond in De Lier, dan ben je van harte welkom!

 

Groetjes, Merlijn Houweling