06 Mar 2022

Uit de bestuurskamer

Op dinsdag 1 maart is het bestuur weer bij elkaar gekomen. Tijdens de vergadering de volgende punten besproken.

Er is een sponsorbrief met daarbij een folder ontwikkeld voor toekomstige sponsoren. Wie kent iemand of een bedrijf die ons zou willen sponsoren laat het weten aan het bestuur. Er zijn meerdere mogelijkheden tot sponsoring, voor de kleine én grote sponsor. 

Vanuit de TC is op 13 februari de team enquête naar de aanvoerders verstuurd. Het verzoek is om deze voor 31 maart retour te sturen naar secretaris@pqv-volleybal.nl. Medio april zal de verenigingsenquête naar alle leden worden verstuurd.

Er is een subsidie aangevraagd voor de jeugdactiviteit “Jeugd aan Zet”. Het doel van de activiteit is het organiseren van schoolvolleybaltoernooi in samenwerking met andere verenigingen. Om uiteindelijk jeugdleden aan de vereniging te binden (start medio april).

Onze vereniging heeft op dit moment te weinig scheidsrechters waardoor soms wedstrijden verplaats moeten worden naar een ander moment of een ander tijdstip. Als je scheidsrechter wil worden of als je meer informatie wilt hieromtrent meld je aan bij de scheidsrechters coördinatoren.

De volgende activiteiten staan voor dit seizoen gepland

Minitoernooi 16 april 2022, H2

April 2022 – Koningspelen 22 april 2022, H1

Juni 2022 – Seniorensportmarathon, H2

Aug 2022 Bradelier Beachvolleybaltoernooi, D1

Er wordt gezocht naar leden die het leuk vinden om te assisteren bij een volleybal clinics gegeven op scholengemeenschap VTV (SBO School Diamant te Naaldwijk). De clinics worden gegeven op de volgende data.

Dinsdag 22 maart 13.45 – 14.30 uur

Dinsdag 29 maart 13.45 – 14.30 uur

Dinsdag 5 april 13.45 – 14.30 uur

Wie heeft er tijd en vind het leuk om te assisteren bij het geven van clinics, meld je dan aan bij Erik en Ferdy! 

Namens het bestuur, 

Joyce