04 Feb 2024

Verdiend gelijkspel PQV XR1

Afgelopen woensdag stond de wedstrijd tussen de nummers 2 en 3 op de ranglijst op het programma. Kalinko XR1 is altijd een goede, taaie tegenstander en door enkele personele problemen beloofde het een flinke kluif te worden. Hier was in de eerste set echter weinig van te zien, we begonnen scherp en stonden als team gewoon erg goed te spelen, resultaat 25-15!

 

Ongewijzigd en vol goede moed begonnen we aan de tweede set, deze bleek een stuk lastiger en hoewel het aan inzet niet ontbrak konden we hier net niet genoeg tegenstand bieden en verloren we de set met 20-25.

In de derde set kreeg onze redder in nood Jaimy even rust, dit pakte niet erg goed uit. De (mannen)griep had zijn sporen bij de aanvoerder achtergelaten en dit was goed te zien in het spel. Een onrustige, noem het gerust een hele slechte, set waar we verder kort over moeten zijn, resultaat 11-25.

Om toch nog een goed gevoel aan de wedstrijd over te houden was er dus nog 1 set om een gelijkspel uit het vuur te slepen. Een tactische wissel (dat is voor ons ook even wennen) en met Jaimy weer binnen de lijnen zijn we er vol voor gegaan. Ups en downs aan beide kanten van het net leverde een geweldig spannende set op waar het dubbeltje lange tijd geen kant op leek te willen vallen. Toen het stof was opgetrokken stond er 28-26 op het scorebord, een gelijkspel waar beide partijen achteraf goed mee konden leven.

 

N.B.

- Patricia had last van haar voet, ze was niet zichzelf maar bij vlagen zagen we toch een flinke gelijkenis. Bedankt!

- Jaimy was niet te houden, de afgelopen 2 wedstrijden hadden heel anders gelopen zonder jou. Bedankt!

- Hans was weer geweldig op de bok, bedankt dat je voor de zoveelste keer je tijd vrij wilde maken om ons te fluiten.