Verslag bestuursvergadering

Verslag PQV bestuursvergadering dinsdag 14 december 2021

19 Dec 2021

Verslag bestuursvergadering

Afgelopen dinsdag heeft het bestuur weer een bestuursvergadering gehad. Uiteraard was deze weer digitaal n.a.v. de corona-maatregelen.
De reguliere onderwerpen werden besproken, maar door het stilvallen van sportmogelijkheden in de avond valt er niet heel veel te melden. Daardoor gaat er ook een aantal leuke activiteiten niet door die normaliter rond deze tijd worden georganiseerd. Te weten de jeugdsportmarathon, het oliebollentournooi en recreantentournooi. Heel jammer, want dat zijn toch altijd hele gezellige bijeenkomsten.
 
We hebben het wel onder meer gehad over de vernieuwde website die in de afgelopen maanden tot wasdom is gekomen. Het bestuur is heel tevreden hierover en ziet dat er veel informatie op terecht is gekomen en dat er vanuit de leden ook meer wedstrijdverslagen worden ingediend. De website wordt in grote mate bezocht. In de eerste twee maanden waren er 700 unieke bezoekers. Hartelijk dank aan een ieder die hier in grotere en kleinere mate aan bij draagt.
 
Tot eind november hadden we nog een reguliere competitie, trainingen en een aantal teams in de beker. Behoudens een aantal wedstrijdverplaatsingen liep dit allemaal goed. Zoals eerder gemeld, heel jammer dat de volleybalmogelijkheden zijn stil gevallen. We kunnen alleen maar hopen dat er snel weer mogelijkheden zijn en de rest van de activiteitenkalender kan door gaan.
 
Prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar gewenst,
Het Bestuur