Wedstrijd verslag D2

We zaten een paar keer heel dichtbij!

17 Mar 2024

Wedstrijd verslag D2

Het einde van het seizoen nadert al voor D2, met nog maar twee wedstrijden te gaan vertrokken we vrijdag naar Den Haag voor de wedstrijd tegen Yaarana

Yaarana is traditioneel altijd een lastige tegenstander, waarom dat weet bijna niemand. Wellicht heeft het iets te maken met het feit dat onze coach Nyrock Yaarana vroeger heeft gecoached en training heeft gegeven. Nyrock zegt vervolgens altijd, maar jullie zijn veel beter, veel meer conditie want wij maken de trainingsoefeningen altijd netjes af. Dus ja, daar kan het ook niet liggen. Desondanks hebben we nog maar weinig wedstrijden gewonnen tegen Yaarana. 

De eerste set begonnen we voortvarend, kwamen zelf nog even voor te staan, maar op het moment dat je denkt dat we de set in de pocket hebben, zet Yaarana nog een tandje bij en winnen ze de set uiteindelijk met 26-24. 

De tweede set begonnen we met een aantal wijzigingen in het team. Yaarana kwam al vrij snel op voorsprong, we bleven nog lang in de buurt. Maar uiteindelijk wist Yaarana de voorsprong uit te breiden, kwamen zij iets beter in de set en wij maakte een aantal verdedigingsfouten wat ons een aantal punten heeft gekost. 

De derde set begonnen we weer een beetje rommelig, kwam Yaarana snel op voorsprong. Maar uiteindelijk wisten we ons terug te vechten in de wedstrijd. Er werd iets beter verdedigd, de prikballen van de tegenstander hadden we iets beter door waardoor we op de goede plek stonden. We kwam nog even op voorsprong maar uiteindelijk wisten we ook deze set niet te winnen en verloren we met 28-26. 

Voor de vierde set werd nog wel gestreden maar helaas verloren we deze ook met 25-17.

Jammer, er had meer ingezet. We hebben goed gespeeld, maar het was niet goed genoeg om tegen Yaarana te winnen. Yaarana vond het een leuke wedstrijd, de neutrale kijker denk ook, maar de schrijfster van dit stuk was toch wel een beetje teleurgesteld en gaat niet graag met lege handen naar huis.

 

Volgende week speelt D2 al weer haar laatste wedstrijd tegen de nummer 1 van de competitie, even kijken of we nog een paar puntjes in de Lier kunnen houden.