Wedstrijd verslag D2 tegen Timios

30 Sep 2023

Wedstrijd verslag D2 tegen Timios

Op vrijdagavond vertrokken we om 20.00 uur naar Boskoop voor onze tweede wedstrijd.

Vorige week hadden we onze eerste wedstrijd gespeeld, deze hadden we ondanks goed spel met 3-1 verloren. Dus gingen we met vol vertrouwen naar Boskoop om te kijken of we daar nog wat punten mee naar het Westland konden nemen. 

Onze coach was bij het inspelen niet heel erg onder de indruk van de tegenpartij dus zag zeker wel mogelijkheden. 

De eerste set speelde we goed, maar net niet goed genoeg en verloren we met 25-23. De tweede set begon een beetje rommelig met wat kleine foutjes in de pass maar dit wisten we uiteindelijk wel om te zetten. We begonnen beter te spelen en er werden punten gescoord met de aanval. We wonen de wedstrijd met 25-23. 

Voor de derde set hadden we natuurlijk maar één taak en dat was het goede spel van de tweede set voort te zetten. Zo gezegd, zo gedaan mede door een goede service beurt van Nathalie kwamen we ruim op voorsprong. Maar helaas wist te tegenstander toch terug te komen tot 21 punten maar wisten we uiteindelijk de wedstrijd te winnen door en mooie aanval van monique (25-21). Het leek wel of we een beetje waren geschrokken van het verloop van de derde set, die we uiteindelijk wel wisten te winnen maar we hadden de winst toch bijna uit onze handen laten glippen. De vierde set begonnen we een beetje rommelig, of terwijl de tegenstander voelde dat er toch nog wat te halen viel en ging overduidelijk voor de 2-2 en een 5de set. We kwamen op achterstand met 5 punten. Toch wisten we ons te herpakken en gingen we als nog met de winst ervan door. We wonnen de set met 27-25. 

Complimenten voor het goede spel, het was een leuke wedstrijd. Een wedstrijd waaraan we een goed gevoel aan over hebben gehouden. Top gedaan!