Wedstrijd verslag Dames 2

Elke team heeft een tegenstander waarvan ze maar moeilijk kunnen winnen, ook dames 2

25 Nov 2023

Wedstrijd verslag Dames 2


Dames 2 moest vrijdag avond thuis tegen Yaarana. En Yaarana is dus z'n team waar wij maar niet van kunnen winnen. Waarom niet? Want zo veel beter zijn ze niet of is het toch iets in hun spel waardoor wij met de handrem er op gaan spelen.

Qua stand in de competitie zou je kunnen zeggen dat het dit seizoen wel eens zou moeten lukken. Wij staan in de middenmoot, okey wel meer wedstrijden gespeeld en net even in een mindere fase. Maar Yaarana had nog geen wedstrijd gewonnen alleen maar een paar setjes gepakt. Tot deze vrijdag avond, want ik kan alvast verklappen dat het ons deze keer ook niet is gelukt om van Yaarana te winnen. En dus ging Yaarana met de winst ervan door. 

De eerste set ging eigenlijk best wel goed, er werd goed gespeld, pass lag redelijk en er werd aangevallen. Iets waar we de vorige wedstrijd niet aan toe kwamen. We pakte vrij snel de voorsprong, maar konden niet echt een gat slaan. Dus wonnen we de set nips met 25-22. 

De tweede set verliep iets minder, de pass kwam niet aan en Yaarana kwam beter in het speel. We wisten nog wel van 11-21 terug te komen maar verloren de set met 22-25. 

De derde set was een kopie van de eerste set, we kwamen op voorsprong maar door wat eigen foutjes en soms net even te weinig lef toonde verloren we deze set ook met 22-25. De vierde set moesten we winnen om nog kans te maken op de wedstrijdwinst. Maar helaas de 4de set ging ook naar Yaarana en verloren we met 16-25. 

Jammer, het was een leuke wedstrijd, er werd lekker aangevallen maar Yaarana speelde slimmer op bepaalde crusiale momenten. Misschien speelde we wel iets te veel op safe. 

Kortom Dames 2 had meer verdiend, maar desondanks toch nog een puntje gepakt. Alleen is dat misschien niet genoeg als je mee wilt doen in de top 3. Want in die top 3 zouden we wel graag willen staan aan het einde van het seizoen. Wij gaan ervoor!