Wedstrijd verslag Dames 2: Net niet.....

10 Dec 2023

Wedstrijd verslag Dames 2: Net niet.....

Het was hem vrijdag net niet voor Dames 2

Vrijdag moest Dames 2 aantreden tegen de nummer 1 van de poule, Sovicos!

Dames 2 kenden even een minder fase maar met een overtuigende overwinning op ZOVOC vorige week hadden we alles weer in eigen hand en was het vertrouwen weer terug. 

Winnen van de nummer 1 was misschien iets te veel gevraagd maar een setje wilde we toch zeker wel pakken. 

De eerste set ging goed, we begonnen erg sterk, kwamen ook op voorsprong. Maar Sovicos wist zich te herpakken en wonnen de set met 25-20. 

De tweede set was een soort van kopie van de eerste set, ook een goed begin, maar het lukte toch niet om de set te pakken. Want ook de tweede set verloren we met 25-19.

We hadden wel het gevoel dat er wat mogelijk was, maar dat moest dan wel in de derde set gebeuren. Helaas begonnen we aan de derde set iets minder, de pass kwam niet aan, hierdoor ook geen aanval. We kwam al vrij snel op achterstand. Toch wisten we weer in ons spel te komen en kwamen we goed terug, maar het was niet genoeg dus ging de derde set ook verloren met 25-19. 

Bij de 4de set hadden we de moed een beetje opgegeven, de energie was op, we verloren de set met 25-13. 

Jammer, we hebben ons best gedaan! Maar een puntje hadden we zeker verdiend.

Dit was onze laatste wedstrijd van dit kalenderjaar. We hebben een redelijk goede eerste helft van het seizoen gedraaid. We hebben goede wedstrijden gespeeld, sets gewonnen, veel punten gepakt en flitsend volleybal laten zien Maar ook sets verloren, soms onnodig, soms net aan. Na een korte winterpauze beginnen we 12 januari weer met de eerste wedstrijd van 2024. We hopen ook in 2024 te vlammen en wedstrijden / sets te winnen. 

Tot dan! Groet Dames 2