15 Oct 2023

Wedstrijdverslag D2

De Dames van D2 vertrokken op een winderige vrijdagavond naar de kust om het op te nemen tegen het Monsterse MONZA

We waren helaas maar met z'n zessen waarvan Ramona nog last had van haar schouder, dus we hoopte er het beste van. We waren misschien al blij me een punt. 

De eerste set ging redelijk gelijk op, maar omdat de aanval van Monza toch iets beter was verloren we de set met 25-22. De tweede set ging een stuk beter, we begonnen wat beter te draaien mede door een goede service beurt van Marianne kwamen we op voorsprong en wonnen we de 2de set van 16-25. 

De 3de set wisselde Monique en Joyce van positief met als doel om de aanval nog iets beter te laten lopen, met als resultaat setwist met 15-25. Omdat we al blij waren met 1 punt en we nu 2 punten hadden wilde we natuurlijk wel voor de winst gaan. Maar ook Monza besloot om iets aan te passen in het spel waardoor zij erg sterk met een goede service / aanval aan de 4 set begonnen. Hier hadden we helaas geen antwoord op. We kwamen op achterstand. We wisten nog wel terug te komen maar verloren de set met 25-22. Het leek wel of we alle energie hadden verspeeld in de eerste 3 sets. Omdat we geen wissels hadden moesten we toch nog even met de tanden op elkaar voor de 5de set.

Helaas ging de 5de nipt verloren met 15-13.

De oplettende lezer die heeft meegeteld kan concluderen dat wij meer punten hebben gescoord tijdens de wedstrijd. Persoonlijk vind ik dat we daar ook een extra punt voor zouden moeten krijgen........haha. (MONZA 96 punten - PQV 107 punten)

We wisten toch nog 2 punten mee naar huis te nemen, dus we zijn tevreden. Het is nog vroeg in het seizoen, de bal is rond en er kan nog van alles gebeuren maar we staan 3de in de poule!!!!

Complimenten voor heel het team en speciaal voor Ramona die ondanks haar pijnlijke schouder wel lekker stond te spelen!

Groet van een tevrede speelster van D2