09 Apr 2023

Wedstrijdverslag Heren 1

Heren 1 geen geluk

Uit bij Velo, en we spelen tegen een team dat dicht bij ons in de competitie staat. Dat weten zij ook, en Velo lijkt op volle sterkte. Desalniettemin beginnen we de wedstrijd sterk. Velo weet niet wat het haar overkomt als ze 11-4 tegen op de borden ziet staan. Daar laten ze het niet bij zitten. Doordat onze pass vandaag niet sterk is (komt dat soms door goede vrijdag?) en een sterke service tegen, wordt dat gat snel kleiner. Te klein, zo blijkt. Eerste set jammerlijk uit handen.

Met de rest van de wedstrijd gaat het niet veel beter. We hebben zeker wel een paar zeer mooie aanvallen, en ook het blok mag er zijn, op momenten. Maar het lijkt erop dat Velo, snel in de verdediging en goed kijkend in de aanval (die ook nog eens hard aankomt) aan het langste eind trekt. En zo blijkt. We komen in elke set gewoon net tekort en moeten helaas met 4-0 naar huis.

Maar het goede nieuws? Een wederopstanding! Na een aantal weken van blessure aan de schouder (de gevreesde blessure), kon ik zelf weer in het veld aantreden! Met wat Oekrainse POWERGEL, wat ik iedereen aanraad, heb je een warme schouder die klaar is voor de strijd. Thanks a lot Serghii!! Heerlijk om weer in het veld te staan, en dan is zelfs de kater na een 4-0 verlies niet zo heel erg.

 

Erik