XR2 - Kampioen worden verveelt nooit!

07 Apr 2024

XR2 - Kampioen worden verveelt nooit!


Vrijdagavond 5 april is Recreantenteam 2 in de voorlaatste wedstrijd weer kampioen geworden. Normaal gesproken spelen de recreanten nooit op vrijdag een thuiswedstrijd, maar voor deze inhaalwedstrijd was er op woensdag geen plek meer.

Voordat we aan deze wedstrijd begonnen, stond D.S.O.V., het recreantenteam van Aad Bes, nog met twee punten voorsprong aan kop van het klassement. Zij waren uitgespeeld en dus moesten wij nog drie punten uit twee wedstrijden halen.

De wedstrijd van vrijdagavond tegen Volcano XR3 was allesbehalve spannend. In iedere set pakten we meteen in het begin al een aardige voorsprong. Het was bijna een ‘walk-over’ met de setstanden: 25-13, 25-15, 25-12 en 25-12. Een eenvoudige 4-0 overwinning. Een wedstrijd waarin onze eigen fouten niet tot cruciale problemen hebben geleid.

Vanwege blessures en afwezigheid van teamspelers konden we vrijdag ook weer rekenen op invallers van recreantenteam 1. Volgens mij heeft ieder teamlid dit seizoen wel één of meerdere keren ingevallen. Dank daarvoor!

Met woensdagavond nog een thuiswedstrijd te spelen, zijn we al kampioen en dat verveelt nooit!

Harry Stijger